9563876 sOnze software leveranciers

Bij het leveren van onze kernproducten - (het boeken van administraties, het voeren van salarisadministraties, het maken van jaarrapporten en daarmee samenhangende stukken en het opstellen en indienen van belastingaangiften) -, maken wij gebruik van de software van Exact Online, Pro Management en Elsevier.

Samenwerking op admistratief en fiscaal gebied

Voor de meer ingewikkelde vraagstukken op administratief en fiscaal gebied, werkt Administratiekantoor Paul Jansen samen met gerenommeerde accountantskantoren en voor het opstellen van juridische c.q. notariële stukken met Notariaat Duiven Westervoort.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In het kader van het leveren van een bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), neemt Administratiekantoor Paul Jansen deel aan Jong Ondernemen. Onze deelname bestaat uit het op financieel gebied begeleiden van studenten die, in het kader van hun studie, enige tijd een zogenoemde mini onderneming exploiteren.

Op zoek 

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een collega administratiekantoor, dat kan dienen als achtervang bij ziekte en vakantie.

Over Administratiekantoor Paul Jansen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn